SALA WESELNA

 

W naszym obiekcie znajdują się sala bankietowa mieszcząca do 180 osób.

Wynajem sali na wesela do 100/150 osób 3950/4950 zł., poprawiny 950/1350 zł.

Wesele do 50 osób 2950 zł.

Rabat 10% na wesela w soboty od listopada do końca maja.  

Mamy wolne soboty 2018 r.

Zapraszam zobaczyć salę. 

Polecamy dobry catering lub inny catering, który chce Państwo.

Tort, ciasta Nie z  tej Ziemi https://www.facebook.com/kawiarnianieztejziemi/ 

 

Menu 1 - catering Usługi kulinarne Dominik Jagodziński

Zupa (350ml/os.):

Rosół z makaronem

Danie główne (200g/os.):

Pieczeń wieprzowa w sosie myśliwskim

Roladka drobiowa faszerowana brokułami, szpinakiem,

suszonymi pomidorami i serem bałkańskim, sos serowy

Schab tradycyjny panierowany/fileciki drobiowe panierowane w ziarnach

Pieczone udka kurczaka marynowane w czosnku i ziołach

Dodatki (300g/os.):

Ziemniaki z koperkiem

Ryż z warzywami

Surówka z kapusty

Buraczki z cebulką i jabłkiem

Mizeria

Marchewka z jabłkiem i brzoskwiniami

Bukiet warzyw gotowanych (brokuły, kalafior, marchewka, fasolka szparagowa,

zielone szparagi – serwowane wraz z mięsami na półmiskach)

Sałatki (250g/os.):

Tradycyjna jarzynowa

Grecka z pomidorami, ogórkami, papryką, oliwkami z fetą i sosem winegret

Capresse z grillowaną cukinią, pomidorami, serem mozzarella z rucolą i sosem pesto

Zakąski zimne (250g/os.):

Śledź w śmietanie z jabłkiem, cebulką i ogórkiem kiszonym

Śledź w oleju z cebulką

Galaretki drobiowe

Jajka w sosie tatarskim

Zimna płyta (150g/os.):

Karczek pieczony w ziołach i czosnku

Pasztet zapiekany

Schab pieczony faszerowany śliwkami i morelami

Półmisek wędlin gatunkowych (kabanosy, szynka,

salceson, salami, kiełbasy tradycyjne)

Półmisek serów gatunkowych ( camembert, brie, lazur, gouda)

Dodatki do zimnej płyty (100g/os.):

Pikle z warzyw ( w formie koreczków serwowane z wędlinami)

Krakersy, orzechy, winogrona ( do dekoracji półmiska z serami)

Sosy (chrzanowy, tatarski, ziołowo- czosnkowy)

Pieczywo, masło

Kolacja 1 (300ml/os.):

Gulasz drobiowy pomidorowo- paprykowy

Kolacja 2 (300ml/os.):

Chilli con carne – meksykański gulasz wołowy z fasolą,

papryką i kukurydzą serwowany z ryżem i serem

Kolacja 3 (200ml/150g na osobę):

Barszcz z krokietem 

 

 

Menu 2 

ZUPA
Rosół z makaronem
 
DANIE GŁÓWNE 
Zrazy wołowe w sosie własnym
de Volaille z serem i pieczarką
Schabowy w złotej panierce
Kotlet mielony
Rolada z boczku w aromatycznym sosie
Ziemniaczki
Klucki śląskie
Bukiet surówek
 
ZIMNA PŁYTA
Deska mięs pieczonych
Sałatka gyros
Sałatka jarzynowa
Sałatka królewska
Galareta drobiowa
Jaja faszerowane
Ryba po grecku
Śledż po wiejsku
 
DZIK PIECZONY
 
KOLACJA 1
Strogonow wieprzowy
 
KOLACJA 2
Pieczone udka drobiowe
 
KOLACJA 3
Barszcz z krokietem
 
CHŁOPSKI STÓŁ
Swojskie kiełbasy i wędliny
Kaszanka
Chleb wiejski
Smalec
Kiszone ogórki
Galareta wieprzowa
Sosy do mięs
Bigos
 
SŁODKI STÓŁ
Kawa
Herbata
Sernik tradycyjny
Makowiec
Orzechowe z bakaliami
Miodownik
Wiśniowe
Orzechowe z galaretką
Sezonowe z galaretką
Jabłecznik
Candy Bar
 

                                                                                                 

                                      

Kontakty

Skontaktuj się z nami – zadzwoń lub napisz.

Nasze dane:

Sale bankietowa

ul. Tarasa Szewczenki 1

51-350 Wrocław (Psie-Pole )

KODI sp. z o.o., kapitał zakładowy ponad 5 000 zł

Osoby kontaktowe:

Aleksander Korotin 

Kierownik  

Tel.+48 665 218 074

Biuro

Tel.+48 504 423 666

 

Napisz:

Wyślij mail bezpośrednio na adres: biurokordiana.pl@gmail.com

Możesz też skorzystać ze znajdującego się poniżej formularza kontaktowego.

  

  

Ta witryna internetowa korzysta z plików cookie. Pozostając na niej wyrażasz zgodę na korzystanie z cookie.
Przeglądarka internetowa umożliwia zablokowanie plików cookie.

Zamknij [X]